caixa popular

Massiva participació per unes pensions dignes a València

La Capital del Túria s’ha convertit en una de les ciutats amb més mobilització per la lluita de les pensions

CCOO PV

Massiva participació per unes pensions dignes a València
15/04/2018 -

pensionesvalencia1

Els valencians s’han mobilitzat aquest matí per unes pensions dignes a València. La manifestació ha sigut una de les més multitudinàries de tota Espanya on han reclamat mesures reals pel futur de les pensions a Espanya. CCOO i UGT han recorregut juntament amb centenars de pensionistes els carrers de València des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la Delegació del Govern en el Carrer Colón.

Precisament ha sigut davant de la Delegació del Govern on tots dos sindicats han llegit un manifest per unes pensions dignes. Molts joves s’han sumat a la manifestació per unes pensions dignes i en contra de la insuficient pujada del 0.25 % que no està lligada a l’IPC.

El representant del Consell de Majors d’UGT del País Valencià ha recordat la importància d’un pacte de partits i agents socials per a garantir la sostenibilitat de les pensions. El conegut com a Pacte de Toledo no ha avançat gens en els últims mesos sobre el propi futur de les pensions.

En la manifestació a València per unes pensions dignes, s’han escoltat crits com “0,25 per a Rajoy“, “No a les retallades” “pensions dignes“. La capital del Túria s’ha convertit en una de les ciutats amb més participació de tota Espanya.

A la Comunitat Valenciana, els pensionistes valencians tenen una de les rendes més baixes de tota Espanya i se situen com la cinquena Comunitat Autònoma amb pitjors pensions. Els pensionistes tornaran matí a concentrar-se en l’Ajuntament de València per a reclamar unes pensions dignes.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris