25n
25N
25N

La Gran Nit del Foc anirà a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer

A les 01.30 hores començarà l’últim castell de les Falles 2017

La Gran Nit del Foc anirà a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer
18/03/2017 -

Durant aquests dies de Falles, els valencians han tingut, cada nit, una cita en l’antic llit del riu Túria, en el Passeig de l’Albereda, per a gaudir dels espectaculars castells de focs artificials que han anat disparant les diferents pirotècnies.

No obstant això, aquesta nit és encara més especial. I és que a les 01.30 hores, a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer, València vibrarà amb un dels espectacles pirotècnics més multitudinaris de l’any: La Gran Nit del Foc. Al voltant de 1.200 quilos de pólvora i 3.000 línies de tret formen part de l’espectacle d’enguany, que acabarà amb un final apoteòsic amb molt de ritme i potència.

I és que segons les dades d’assistència a l’esdeveniment, entre 500.000 i 800.000 persones es congreguen, cada any, en l’antic llit del riu per a gaudir de l’últim castell de focs artificials de les nostres festes josefines.

Aquest castell, que és més llarg de l’habitual, dóna inici a l’últim dia de Falles. D’aquesta manera, el principal objectiu del pirotècnic és omplir de color el cel de la ciutat, per a sorprendre i emocionar al públic assistent en una de les nits més emblemàtiques de les Falles de València.

En acabar l’espectacle, les comissions falleres de la ciutat han organitzat diferents revetles i propostes d’oci per a gaudir la nit al màxim. I és que, demà, acaben les Falles, unes festes marcades per la pólvora, la llum i el color.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 20 =

museo prehistoria