25n
25N
25N

40 casetes per a les associacions que participen a la Gran Fira de Paterna

40 casetes per a les associacions que participen a la Gran Fira de Paterna
30/03/2017 -

La regidora de Participació Ciutadana, Neus Herrero, ha donat a conéixer a les associacions de la localitat la nova proposta que tant des de la regidoria de Comerç, dirigida per Carles Martí, com des de la de Participació Ciutadana s’han plantejat per tal d’unificar les dues fires més importants del municipi, la fira del comerç i la fira de les associacions, les quals enguany se celebraran de forma simultània.

Per aquest motiu la regidoria de Participació Ciutadana ha convocat al saló de plenaris de l’Ajuntament a totes les associacions del municipi, a la mateixa han acudit prop d’una trentena de diferents associacions de tipus festiu, cultural i veïnal. La regidora, Neus Herrero, ha donat a conéixer en aquesta reunió la nova ubicació que tindrà aquesta Gran Fira de Paterna i en la que les associacions jugaran un paper fonamental per al seu èxit.

És per aquesta qüestió que la regidora ha donat a conéixer que les associacions tindran al seu abast vora 40 casetes expositores per tal que les associacions de Paterna puguen mostrar i donar a conéixer les diferents activitats que realitzen. No sols tindran opció de tindre visibilitat en l’opció de les casetes, ja que també, des de la regidoria que dirigeix Neus Herrero, s’ha oferit a les associacions realitzar diferents activitats com concerts, treballs manuals o qualsevol tipus d’activitat que puga ser atractiu per atraure més visitants a la fira.

Per a la regidora de Participació Ciutadana, Neus Herrero, “El canvi de lloc de la fira atraurà més visitants a l’aprofitar un dels punts més representatius i turístics del municipi com és l’entorn de la Torre, aquesta qüestió sumada a la unificació amb la fira comercial farà que les associacions de Paterna tinguen molta més visibilitat i d’aquesta forma puguen donar a conéixer millor les activitats que realitzen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 8 =