caixa popular

Gràcies per contribuir a la salut democràtica

Gràcies per contribuir a la salut democràtica
22/06/2017 -

En primer lloc, vull felicitar i donar l’enhorabona a tots els que formeu part del projecte de València Extra, al director, Álex Ladrón de Guevara, i a cadascun dels redactors, redactores i col·laboradors que cada dia manteniu viu el pols informatiu d’un portal amb 60.000 usuaris únics i 100.000 visites mensuals.

Unes xifres gens menyspreables per a un mitjà de comunicació que compleix el seu primer any d’existència en aquest espai mediàtic global que enriqueix la nostra societat. El naixement i la consolidació de nous espais informatius garanteix la salut de la nostra democràcia, perquè de la mateixa manera que no es pot fer periodisme sense periodistes, no es pot construir una societat democràtica sense mitjans de comunicació.

En el cas de València Extra, a més, celebrem la seua decidida aposta per la nostra llengua, respectant el bilingüisme d’aquesta terra i cosint el territori amb la vertebració de les comarques valencianes, on diàriament arriba la finestra informativa que va obrir fa ja un any València Extra.

Parafrasejant a Vargas Llosa, la salut democràtica d’una societat es mesura avaluant la diversitat d’opinions, la llibertat d’expressió i l’esperit crític dels mitjans de comunicació. Recolzar el treball dels mitjans no és una despesa, com moltes vegades es pensa des de les institucions, sinó una inversió en pluralitat, coneixement, vocació transformadora i ciutadania.

Vosaltres, els periodistes de València Extra, sou els grans protagonistes d’aquest aniversari, que espere puguem celebrar junts molts anys. Com a president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, vos anime que seguiu exercint la vostra professió fins a les últimes conseqüències. Els lectors i la societat vos estaran eternament agraïts.

Jorge Rodríguez Gramage,

President de la Diputació de València.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + setze =

Paiporta
Tardor
cultura als barris