caixa popular

El Govern de Rajoy intervindrà la Hisenda Catalana i dóna un ultimàtum de 48 hores

El Govern de Rajoy intervindrà la Hisenda Catalana i dóna un ultimàtum de 48 hores
15/09/2017 -

El xoc de trens entre el Govern de Rajoy i el Govern de Catalunya s’acosta a passos engegantits. Després de l’anunci del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Yunqueras, de no enviar els informes setmanals a Montoro, avui l’Executiu de Rajoy anuncia que assumiran tots els pagaments dels serveis públics de Catalunya i donen un ultimàtum al Govern de 48 hores o prendran el control total.

Avui hem sabut que el Govern va enviar una carta a Rajoy i al Rei per a pactar sense condicions un referèndum que ha publicat el periòdic Financial Times. No obstant això, la situació s’agreuja i després de l’anunci de Montoro d’avui, falta esperar la reacció oficial del Govern. Montoro ha assegurat que està és l’única manera de garantir que no es destine diners públics a un referèndum il·legal

Ahir va començar la campanya oficial del referèndum a Tarragona on escoltem a la gent amb un crit unànime “Votarem” i “no tenim per”. Tot a açò davant els ulls del President del Govern, Mariano Rajoy, que no va poder detenir l’acte. La tensió segueix en augment sense saber a on podrà arribar aquesta situació. Se celebrarà el referèndum català? Només falten 15 dies per a veure-ho.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios