25n
25N
25N

Google Pay arriba a Caixa Popular

Google Pay arriba a Caixa Popular
12/07/2019 -

Caixa Popular i el Grup Caixa Rural, un dels grups financers més importants a nivell nacional en el qual s’integra l’entitat financera valenciana, han posat a la disposició dels seus clients Google Pay. Un servici de pagament per mòbil fàcil, ràpid i segur per a pagar en botigues, paga online i en apps.

Amb l’arribada de Google Pay a Caixa Popular fa un pas més en la seua aposta per dotar als seus clients dels últims avanços tecnològics, en aquest cas, de la mà d’una gran corporació com Google.

A partir d’ara, els clients del Caixa Popular que es descarreguen l’app Google Pay i incorporen les seues targetes de crèdit o dèbit de l’entitat podran pagar en milions de botigues, webs i apps a gran velocitat. Per a això, és necessari iniciar sessió en el compte de Google i triar el mètode de pagament que es desitja afegir. Després de fer una foto de la targeta o afegir les dades manualment, es verifica la identitat de l’usuari i el servici estaria disponible per a utilitzar-se.

Utilitzar Google Pay és tan senzill com activar el telèfon, col·locar-lo sobre el terminal i, sense necessitat d’obrir l’app, apareixerà la marca de verificació del pagament. A més, amb Google Pay es pot pagar instantàniament en tots els productes de Google, com Google Play Store i YouTube Premium.

Amb el xifrat i la protecció de Google

Google Pay utilitza diverses capes de seguretat per a protegir les dades de pagament dels usuaris, així com una de les infraestructures de seguretat més avançades del món per a garantir la protecció de les seues targetes. Quan es paga en botigues, Google Pay utilitza un número xifrat en lloc del número de targeta real perquè la informació d’aquesta estiga segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tres =