25n
25N
25N

Sandra Gómez demana reflexionar sobre si els carrils bici "estan funcionant o no" en determinats punts

Sandra Gómez demana reflexionar sobre si els carrils bici "estan funcionant o no" en determinats punts
15/01/2019 -

La portaveu socialista i candidata a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha instat a l’Ajuntament a fer una reflexió sobre si els carrils bici implantats a la ciutat “estan funcionant o no” en determinats punts.

Així ho ha afirmat en roda de premsa, preguntada per les declaracions que va fer l’alcalde, Joan Ribó, la passada jornada que no planteja canvis en el carril bici de l’avinguda Regne de València després de les queixes de veïns.

Encara que “encara és ràpid” per a valorar l’impacte, Gómez ha defensat que “si transcorregut un temps, els veïns no estigueren d’acord, podrien modificar-se”. “A vegades, rectificar és de savis”, ha asseverat.

“L’actitud que sempre he tingut en el Govern és la d’escoltar a la gent i, sincerament, hi ha un refrany que defineix molt bé quan un gestiona bé, que rectificar és de savis i no passa res”, ha manifestat, per a fer “una valoració tranquil·la i reflexiva sobre el tema de si alguns carrils bici estan ocasionant realment problemes en la convivència i en la mobilitat de determinades avingudes”.

En qualsevol cas, ha defensat que “la ciutat de València ha d’estar ben vertebrada, amb una xarxa de carril bici que permeta estar connectats als principals punts de la ciutat, però aqueix carril bici sempre ha de passar per aquelles zones que d’alguna forma siguen més adequades i permeten la convivència de tots els transports”.

Ha subratllat sobre aquest tema que “hi ha determinats punts o determinats carrils bici sobre els quals es pot reflexionar després d’un temps on s’han posat en marxa i fer una valoració de si realment estan funcionant o no estan funcionant bé”.

ESCOLTAR ALS VEÏNS

Preguntada en concret per si plantejarà a l’alcalde revisar les obres de Regne de València o d’altres punts, Gómez ha assenyalat que “hi ha diferents punts de la ciutat, o el de l’avinguda Burjassot, en els quals els veïns volen traslladar les seues impressions des de la posada de marxa d’aquests carrils”. “Els hem d’escoltar, i qualsevol govern pot modular o corregir el que fa”, ha manifestat.

Al seu judici, “la intenció està clara: la ciutat ha de tindre una vertebració de carrils bici que connecte tots els barris i totes les parts principals de la ciutat, i aqueixa voluntat existeix en aquest govern”. Dit això, ha remarcat la necessitat de “buscar els carrers més idonis o més adequades per a connectar la ciutat de València amb aqueixa xarxa de carrils bicis”.

La portaveu del PSPV ha reiterat que aquests carrils bici “porten molt poc temps posats en marxa”, per la qual cosa considera que “no ha passat el temps suficient perquè fem una valoració sobre si les coses estan funcionant bé o estan funcionant malament”.

“Demanaria una mica de paciència i calma, i després, una vegada passen uns mesos i tinguem una reflexió dels veïns més tranquil·la i més reflexiva, estar oberts a escoltar sobretot i a veure com podem millorar el que es fa des de l’Ajuntament”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =