25n
25N
25N

Gómez (PSPV) proposa una xarxa d'aparcaments públics en altura en sis barris de València

Carles Desfilis

Gómez (PSPV) proposa una xarxa d'aparcaments públics en altura en sis barris de València
14/05/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que la ciutat comptarà amb una xarxa d’aparcaments públics en altura en els barris de Cabanyal, Sant Marcel·lí, Natzaret, Orriols, Nou Moles i Malva-rosa, de caràcter reversible per a poder albergar espais d’ús públic si en el futur es redueix el nombre de cotxes en aquestes zones.

Gómez ha explicat que aquests aparcaments pretenen solucionar els problemes per a estacionar que es donen en aquests barris i se sumaran a un pla “per a calmar el trànsit”, una altra de les propostes socialistes en matèria de mobilitat.

“Tenim un pla per a reduir el trànsit de València, en primer lloc apostant pel transport elèctric compartit, apostant a més per reduir la velocitat als nostres carrers a 30 km/h per a evitar així reduir més carrils i que es produïsquen més embossos”, ha explicat.

Així mateix, preveu augmentar la inversió en el transport públic de la ciutat, augmentant en l’EMT el nombre de vehicles i les freqüències, millorant les connexions entre els barris i posant en marxa un títol de transport metropolità.

Respecte al metre, planteja obrir la línia 10 que connecte Natzaret amb tota València i poder tindre “per fi un servei públic nocturn de metre que ens permeta viatjar en aquest mitjà de transport durant tota la nit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

museo prehistoria