25n
25N
25N

Sandra Gómez es compromet a ser l’alcaldessa de tots els barris

Gómez es compromet a estar present una vegada a la setmana en cadascun dels barris per a atendre personalment els problemes i necessitats dels seus veïns i veïnes

Sandra Gómez es compromet a ser l’alcaldessa de tots els barris
16/05/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha manifestat el seu desig i el seu compromís de ser l’alcaldessa dels barris de València per a poder conéixer de primera mà i abordar els vertaders problemes i necessitats de cadascun dels barris de la ciutat, i dels seus veïns i veïnes.

“Em compromet amb tots els barris d’aquesta ciutat, a ser l’alcaldessa dels barris de València”, ha afirmat. “Per això, el meu compromís és el d’estar present un dia a la setmana en dependències municipals de cadascun dels barris valencians, per a poder atendre personalment les persones que visquen en ells”.

Sandra Gómez ha assegurat que és necessari estar present en els barris, no solament durant aquests dies de campanya, sinó durant tota la legislatura. Així ho ha manifestat durant la seua visita al barri de Torrefiel, on ha recordat la seua promesa d’obrir una escoleta municipal perquè les famílies treballadores tinguen garantida una plaça pública per als seus fills i filles.

“No crec en la política dels despatxos, que només treballa de portes cap a dintre, jo vull representar a tota la ciutat, i no hi ha forma millor forma de fer-ho que a peu de carrer, al costat de les famílies treballadores i de les seues inquietuds”, assegura la candidata socialista.

Aire Fresc: Propostes carrer a carrer

Respecte al programa presentat pels socialistes valencians, Gómez ha volgut ressaltar que ‘Aire Fresc’ és “l’única proposta que parla realment dels barris, de fet, hem presentat el primer programa interactiu materialitzat en un mapa al detall a través de Google Maps en el qual es poden consultar les nostres propostes carrer a carrer, barri a barri”.

“El valor diferencial del partit socialista és que parla dels barris que no parla la política. No cal oblidar que València és una ciutat diversa i plural, on la realitat es viu en els seus barris”, ha conclòs Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo prehistoria