caixa popular

Gómez Ferrer restablisc la circulació al tràfic després d'acabar les obres

L’execució ha consistit en una ampliació de la xarxa pluvial, mitjançant un nou col·lector, la qual cosa solucionarà el problema d’inundació i embassada que patia el carrer davant situacions de pluges torrencials

Gómez Ferrer restablisc la circulació al tràfic després d'acabar les obres
13/09/2017 -

El carrer Gómez Ferrer ha tornat a la normalitat des de dimarts passat quan es va restablir el tràfic per als vehicles en finalitzar les obres de l’ampliació de la xarxa pluvial i millora del drenatge del tram Gómez Ferrer amb l’encreuament de Sant Tomás. L’ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Aigües de l’Horta, va iniciar les obres durant la segona quinzena d’agost, consistents en una ampliació de la xarxa pluvial mitjançant un nou col·lector d’1.000 mm de diàmetre i 160 metres de longitud.

La regidora d’Urbanisme, Inma Amat, ha assenyalat la importància d’esta execució amb la qual “es pretén aconseguir millorar la qualitat de Gómez Ferrer i evitar les inundacions i embassades que es produïen davant situacions de pluges torrencials, ja que existeixen alguns punts en els quals es produïen embassades d’aigua. Esta situació era problemàtica i incomoda, tant per als vehicles com a vianants”.

L’obra, que s’ha executat en dues fases, ha consistit a instal·lar un nou col·lector pluvial pressupostat en 230.000 euros, a més d’augmentar els sistemes de captació en el mateix carrer en el menor temps possible, eliminar el problema d’embassades i augmentar la seguretat viaria de la ciutadania. “Quan planifiquem les obres, ho vam fer pensant a desenvolupar-les amb la màxima promptitud possible, per a molestar el mínim als veïns i veïnes de la zona, així com al tràfic, que ha sigut restablit. A més, s’han pintat els passos de vianants i les línies de les zones d’estacionament”, ha destacat Amat.

Cal recordar que el passat any ja es van dur a terme diverses adequacions en els carrers Sant Tomás, Almeria i Andorra; on es va renovar el sistema de clavegueram dels carrers i es va executar el sistema separatiu. Amb estes mesures es facilitarà la connexió de col·lectors pluvials secundaris dels carrers adjacents, la qual cosa evitarà que davant els pròxims episodis de pluges torrencials el carrer Gómez Ferrer no presenta embassades ni inundacions i el tràfic i els vianants puguen circular amb tota normalitat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris