caixa popular

Gómez espera "disculpes o algun gest de rectificació" de Campello després de les seues crítiques al telèfon roig

La portaveu socialista fa “una crida al diàleg”, apel·la a la “lleialtat” i descarta portar les “discrepàncies” a les xarxes socials

14/09/2018 -

La portaveu socialista en l’Ajuntament de València i primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez, ha indicat aquest divendres que espera “unes disculpes” o, “almenys, algun gest de rectificació” per part de la diputada de Compromís en les Corts Marian Campello per les seues crítiques al telèfon roig que informa, a iniciativa de la Regidoria d’Ocupació, del programa València Activa en el carrer.

L’edil s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, preguntada per la polèmica sorgida a partir de les paraules de Campello.

El portaveu adjunt del grup socialista en l’Ajuntament de València i regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, va demanar aquest dijous “algun tipus de rectificació” a la parlamentària de Compromís després d’haver-se fet ressò d'”una informació falsa” que va donar “per bona” en entendre que “s’anava a donar treball a algú per telèfon” quan açò “era absolutament fals”.

Sandra Gómez ha reiterat que “es pot criticar una mesura o qualsevol iniciativa política” perquè “pot agradar més o menys” però ha apuntat que “hi ha un límit fonamental” i ha rebutjat “mentir” o “difondre informacions falses” a partir de mesures adoptades per un govern com el que conformen a València Compromís, PSPV i València en Comú.

“No es pot mentir ni difondre informacions falses pel que fa a qualsevol iniciativa que és d’aquest equip de govern, d’aquest ajuntament”, ha dit, al mateix temps que ha recordat que la formació a la qual pertany Marian el Campello, Compromís, forma part i “lidera” aquest executiu municipal.

La portaveu del PSPV ha manifestat que “si es té qualsevol dubte pel que fa a una iniciativa que sorgeix” de l’executiu local “no costa gens alçar el telèfon i cridar abans de començar a manifestar una discrepància pública de tal calibre”. Ha afirmat que aquest tipus d’actuació “no beneficia a ningú” i “perjudica el govern en el seu conjunt”.

Així mateix, Sandra Gómez ha opinat que aqueixa reacció “dóna ales a la dreta, al PP i a Ciutadans”, dues formacions que “en el Debat de Política General en Les Corts” d’aquesta setmana, “reproduïen literalment els arguments que va esgrimir la diputada de Compromís”.

La també secretària general del PSPV ha assegurat que els socialistes actuen “de bona fe” i ha explicat que “una persona” del seu equip “va cridar, gens més sorgir la polèmica, a l’assessor d’aquesta diputada” i “va aclarir la qüestió” encara que “es va decidir seguir en la mateixa línia difonent una informació que era falsa”.

Després d’açò, Gómez ha exposat que com va manifestar el coportaveu del seu grup municipal, els socialistes esperen “unes disculpes o, almenys, algun gest de rectificació”. “Cadascun ha de tenir la humilitat o no suficient de reconéixer els errors”, ha apuntat.

CONSENS EN COALICIÓ

La regidora ha agregat que “per als socialistes de la ciutat de València” és “prioritari” recuperar “el bon enteniment i el consens que ha de prevaldre en els governs de coalició i, en aquest cas, en el de l’Ajuntament de València”.

“Hem de tenir en compte que vénen dates importants, ve el Debat de l’Estat de la Ciutat, la trobada del Govern de la Nau i l’aprovació dels últims pressupostos. És important mantenir un clima d’estabilitat i de bon enteniment”, ha defensat.

Sandra Gómez ha avançat que en la pròxima junta de portaveus del consistori, el dilluns, té previst fer “una crida al bon diàleg” i ha ressaltat que “la clau de l’èxit del Govern de la Nau és que des de punts de vista diferents” ha sabut “arribar a acords i donar als valencians un govern estable i que genera confiança”.

“DECEBRE A VOTANTS PROGRESSISTES”

L’edil ha estimat que optar pel contrari suposa “decebre als votants progressistes, que confien en nosaltres per a consolidar l’esquerra en aquesta ciutat i evitar donar ales als grups polítics de dreta, que solament estan esperant a certs espectacles públics com el que s’ha donat aquesta setmana”.

“Hem de tornar a posar damunt de la taula el més important. El primer, la lleialtat a qualsevol iniciativa política o acció de govern que ix d’aquest Ajuntament, d’aquest equip de govern”, ha insistit, al mateix temps que ha reiterat la seua “crida al diàleg”. “Es pot discrepar, tenir diferents punts de vista però és millor solucionar-ho entre nosaltres abans que fer-ho per xarxes socials”, ha subratllat.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 14 =

Valencia orgullosa
sempre teua