caixa popular

Godella participa a la primera edició dels Premis al Bon Govern de la FVMP

Godella participa a la primera edició dels Premis al Bon Govern de la FVMP
04/04/2018 -

L’Ajuntament de Godella ha participat amb tres projectes a la primera edició dels Premis al Bon Govern, organitzats des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Es tractava d’uns guardons adreçats a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local.

El consistori godellenc presentà tres projectes en tres àrees distintes: cultura, igualtat i agricultura. Tot i que cap d’ells fou triat pel jurat durant l’acte institucional que tingué lloc ahir, 3 d’abril, a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència, sí estigueren molt ben valorats i reberen una bona qualificació d’entre el total de vora 90 propostes presentades per Ajuntaments i Mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa de Godella i vicesecretaria de la FVMP, Eva Sanchis, fou la representant del nostre poble en un acte de lliurament dels premis que comptà amb un gran recolzament per part de la Generalitat Valenciana. El president de la GVA, Ximo Puig, el conseller d’Economia, Rafael Climent; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; i el conseller de Participació, Manuel Alcaraz; així com secretaris i subsecretaris autonòmics de la resta de conselleries, assistiren a la cita.
«Pensem que esta és una bona iniciativa per impulsar el desenvolupament de polítiques locals obertes i eficaces que ajuden a aconseguir governs responsables. De ben segur que l’any que ve tornarem a presentar els nostres projectes», va comentar Sanchis.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris