25n
25N
25N

Godella celebra el 125è aniversari del «trenet»

Godella celebra el 125è aniversari del «trenet»
15/08/2016 -

Este diumenge, s’ha celebrat la commemoració del 125è aniversari de la línia ferroviària de València a Bétera a l’estació de metro de Godella.

L’acte, organitzat per l’Associació Ferroviària de Godella amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i dels Ajuntaments de Godella i Bétera, ha començat amb unes paraules d’Andrés Ignacio Martínez, president de l’Associació Ferroviària. Tot seguit, han pronunciat també unes paraules Tatiana Prades, regidora de Cultura i Festes; Consol Castillo, tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, i Cristina Alemany, alcaldessa de Bétera.

Francesc Aràndiga, primer tinent d’alcalde de Godella, ha sigut l’encarregat de descobrir la placa commemorativa del 125è Aniversari i, al voltant de les 12:15 hores, ha eixit un tren de Godella a Bétera en el qual tots els assistents han tingut la possibilitat de pujar-hi gratuïtament. El tren, decorat per a l’ocasió, ha sigut cedit per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i ha fet el trajecte sense parar en cap estació. En arribar al destí, l’Excel·lentíssim Ajuntament de Bétera ha organitzat una «picaeta» per a que tots els assistents pogueren gaudir d’un aperitiu abans de l’hora de dinar. Prop de les 13:30 hores, eixia el tren de tornada a Godella, donant per finalitzada la jornada.

S’han acostat també a l’acte commemoratiu Sebastián Sánchez, tinent d’alcalde de Montcada, i Jose Antonio González en representació de l’Ajuntament de Rocafort. En representació de l’Ajuntament de Godella, també han assistit Fernando Oliveros, regidor d’Esports, Trànsit i Obres; Irene Ferré, regidora de Participació i Medi ambient; Teresa Bueso, regidora d’Educació i Igualtat, i Araceli Cuenca, regidora del Partit Popular de l’oposició de Godella.

La jornada ha tingut una gran assistència de públic. Persones de totes les edats s’han congregat a l’estació de metro de Godella per a gaudir dels actes commemoratius que s’hi han dut a terme. «L’acte ha tingut molt èxit, s’han acostat moltes persones per a gaudir-ho», assegura Tatiana Prades. Segons Sebastián Sánchez, ha estat «un acte molt emotiu».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 19 =