25n
25N
25N

Godella aprova ajudes socials d'emergència per a famílies vulnerables

Godella aprova ajudes socials d'emergència per a famílies vulnerables
24/04/2020 -

L’Ajuntament de Godella ha aprovat ajudes municipals amb caràcter d’urgència per a mitigar les conseqüències socials i econòmiques derivades de l’actual crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Les ajudes, que oscil·len entre els 300 euros per a les famílies monoparentals i els 500 euros per a les de més de cinc membres, estan destinades a satisfer les necessitats bàsiques de persones i famílies del municipi atesa la pèrdua o minva d’ingressos laborals.

El consistori ha establit un nou sistema extraordinari per a la concessió de les ajudes de manera que puguen sol·licitar-se de manera telefònica (963641152) o telemàtica, per a agilitar la seua tramitació, a través de l’àrea de serveis socials.

El termini de presentació de sol·licituds serà des de la data de la publicació dels presents criteris fins un mes després de la finalització de l’estat d’alarma.

L’expedient s’iniciarà pels professionals de Serveis Socials una vegada tinguen coneixement directe de les circumstàncies que justifiquen la concessió de l’ajuda, i els beneficiaris accediran a les ajudes a través d’un ingrés directe al compte bancari que la persona interessada haja indicat en la seua sol·licitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dotze =