25n
25N
25N

El Govern subvenciona amb 38 milions al Transport Metropolità de València

El Govern subvenciona amb 38 milions al Transport Metropolità de València
20/04/2021 -

El Consell de Ministres ha autoritzat aquest dimarts una subvenció de 38 milions nominativa a favor de l’Autoritat de Transport Metropolità de València destinada a finançar el transport terrestre públic regular de viatgers en els seus respectius àmbits d’actuació.

Així mateix, també subvencionarà al Consorci Regional de Transports de Madrid, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona i de la Comunitat Autònoma de Canàries, destinades a finançar el transport terrestre públic regular de viatgers en els seus respectius àmbits d’actuació.

Així, a iniciativa del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, se subvenciona amb un total de 321,7 milions d’euros, dels quals 126,89 milions van a favor de Madrid; 109,3 milions a favor de Barcelona; 38 milions per a València i 47,5 milions per a Canàries.

Cada any, l’Estat col·labora en el finançament del transport regular de viatgers d’aquestes àrees metropolitanes o insulars que es caracteritzen per un important volum de població afectada, gran intensitat de desplaçaments, la participació de diverses administracions en la seua gestió i l’afectació del seu funcionament sobre l’activitat econòmica general i de diversos sectors.

La gestió d’aquestes subvencions a partir d’enguany és un element nou per al Ministeri que dirigeix José Luis Ábalos, a la qual també se sumaran les subvencions per concurrència competitiva a favor d’Entitats Locals per a finançar serveis de transport col·lectiu urbà, que fins a 2020 estaven sent gestionades pel Ministeri d’Hisenda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =