25n
25N
25N

L'Equip de Govern socialista de Paterna acorda a Ciutadans congelar impostos i augmentar les ajudes en 2021

La Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez recorda que els impostos de Paterna són els més baixos de tot l’àrea metropolitana

L'Equip de Govern socialista de Paterna acorda a Ciutadans congelar impostos i augmentar les ajudes en 2021
10/11/2020 -

L’equip de govern socialista ha arribat a un acord amb el grup municipal Ciutadans perquè els pressupostos municipals de 2021, que s’estan elaborant en aquests moments i que s’aprovaran el mes vinent de desembre, es basen en la congelació d’impostos i l’augment d’ajudes.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de la trobada mantinguda amb el portaveu de Ciutadans, Jorge Ibáñez juntament amb la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, la portaveu socialista, Paqui Periche, el regidor d’Hisenda, Roberto Usina i la Coordinadora de Ciutadans Paterna, Patricia Galiana.

L’acord arriba després de les diferents reunions que ha mantingut la portaveu socialista amb tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament amb l’objectiu que els comptes municipals per a l’any vinent siguen el més consensuades possible, tal com va ocórrer amb els pressupostos de la pandèmia.

“Estem en moments excepcionals que requereixen la unió i el consens de totes les forces polítiques per a elaborar uns pressupostos orientats al fet que a Paterna ningú es quede arrere”, ha afirmat el primer edil al mateix temps que ha assenyalat que “la congelació d’impostos i l’augment d’ajudes són mesures fonamentals que serviran per a garantir l’estat de benestar i reactivar i enfortir la ciutat des del punt de vista social i econòmic”.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que en aquests últims exercicis, l’Executiu socialista ha baixat l’IBI un 11%, alguna cosa que ha permés no sols disminuir la pressió tributària als veïns, sinó que els impostos de Paterna siguen dels més baixos de tota l’àrea metropolitana.

Per part seua, el portaveu de Ciutadans, Jorge Ibáñez, ha afirmat que “ara més que mai hem de ser útils a la ciutadania, tenim l’obligació com a representants públics d’arribar a acords en les qüestions que ens uneixen. Hem aconseguit un acord molt beneficiós per als veïns de Paterna, augmentant recursos en diferents àrees: restauració, comerç, pimes, autònoms, promoció d’ocupació, sanitat, assistència domiciliària per als nostres majors, conciliació familiar i congelació d’impostos, i mantenint tota la inversió en indústria i desenvolupament empresarial”.

A més, Ibáñez ha agraït “la predisposició de l’Alcalde a asseure’s amb nosaltres per a acordar uns pressupostos més plurals, recollint les propostes d’aquest grup. S’obri una via de contacte per a parlar i arribar a acords en tots els aspectes importants que sorgisquen en aquests moments tan difícils, sent el nostre objectiu donar tranquil·litat i certitud als ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =