25n
25N
25N

El Govern permet reprendre algunes obres de rehabilitació d'edificis i locals des d'aquest dilluns

Sempre que complisquen una sèrie de condicions

El Govern permet reprendre algunes obres de rehabilitació d'edificis i locals des d'aquest dilluns
04/05/2020 -

El Govern permet reprendre des d’aquest dilluns algunes obres de rehabilitació i millora d’edificis que estaven suspeses des de començaments d’abril, segons ho estableix una Ordre del Ministeri de Sanitat.

L’ordre permet reprendre aquelles obres que es realitzen en locals, habitatges o altres zones delimitades d’un edifici no habitades, o a les quals no tinguen accés els residents mentre duren les obres.

No obstant això, aquests treballs es podran reprendre sempre que es complisquen una sèrie de condicions, com són que es limite la circulació dels treballadors i materials per zones comunes no sectoritzades, i que s’adopten totes les mesures oportunes per a evitar, durant el desenvolupament de la jornada, el contacte amb els veïns de l’immoble.

Així mateix, l’accés i eixida d’aqueixos locals, habitatges o zones s’ha de produir a l’inici i a la finalització de la jornada laboral i els treballadors han d’adoptar les mesures de prevenció i higiene enfront del coronavirus dictades per les autoritats sanitàries.

A més, en aquestes obres només es podrà accedir a zones no sectoritzades de l’edifici per a realitzar les operacions puntuals de connexió amb les xarxes de serveis de l’edifici que siguen necessàries per a escometre les obres.

Les obres de rehabilitació i millora en edificis habitats estaven suspeses des que el passat 12 d’abril el Ministeri de Sanitat va emetre una ordre amb la finalitat de limitar la concentració de persones en edificis en els quals es desenvolupaven aquest tipus d’obres i en els quals els treballadors de les mateixes havien de compartir determinats espais comuns amb residents o altres usuaris.

En la disposició final única d’aquesta ordre es va establir ja la possibilitat de modificar-la mitjançant una nova ordre, quan es donaren circumstàncies de salut pública que ho justifiquen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo prehistoria