25n
25N
25N

El Govern ofereix a les Comunitats Autònomes 2.000 rastrejadors de les Forces Armades

El Govern ofereix a les Comunitats Autònomes 2.000 rastrejadors de les Forces Armades
25/08/2020 -

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assenyalat aquest dimarts que en el marc de la lluita per doblegar la corba de contagis de coronavirus posa a la disposició de les Comunitats Autònomes els 2.000 efectius de l’Exèrcit perquè realitzen labors de rastreig.

En la compareixença institucional que realitza des del Palau de la Moncloa després de celebrar el Consell de Ministres, Sánchez ha anunciat que es duran a terme diverses mesures per a reforçar el treball de la lluita contra la pandèmia respectant que les comunitats autònomes són les que han de gestionar en cada territori la situació.

“Hi ha 2.000 militars a la disposició de les CCAA, sobretot dels qui tinguen més dificultats, i aqueix número es podria augmentar”, ha apuntat per a després recordar que ha posat a disposició un ‘fons Covid’ de 16.000 milions d’euros per a les comunitats per a reforçar la lluita contra el virus.

Al fil, ha afegit que no es pot permetre que la pandèmia “s’ensenyorisca” de la vida del país i ha instat a “prendre el control i doblegar la segona corba com més prompte millor i eficàcia”. El president del Govern també ha exhortat a les CCAA al fet que implemente l’aplicació mòbil de ‘Radar Covid’, un mitjà digital de rastreig que permetrà conéixer el nivell de risc de contagi, ha recordat que set comunitats ja l’han implementada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria