25n
25N
25N

"Globus d'esperança" per el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

E.P.

"Globus d'esperança" per el Dia Mundial contra el Càncer de Mama
19/10/2019 -

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València (AECC València) ha celebrat aquest dissabte, Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, una solta de “globus d’esperança” simbòlica per a homenatjar “a totes aquelles persones que dia a dia donen la cara davant aquesta malaltia”: pacients, familiars, voluntaris i professionals.

En la solta de globus han participat el president de l’associació, Tomás Trenor; el vicepresident, el doctor Antonio Llombart, i la gerent de l’associació, Helena Alloza, al costat de voluntaris i pacients, segons ha explicat l’entitat en un comunicat. Aquest acte simbòlic s’emmarca en la celebració de la Fira ‘Posa’t Bonica‘ que organitza Farmàcia Boix.

L’entitat ha celebrat aquest Dia Mundial amb el lema ‘Amb tu, donem la cara’, per a visibilitzar la “importància del suport social enfront d’aquest tumor”, ha detallat l’associació.

AECC València va realitzar l’any passat 3.400 atencions psicològiques a dones amb càncer de mama, un 88 per cent de manera individualitzada, però també mitjançant la creació de grups terapèutics de suport. En total, més de 800 pacients van rebre suport psicològic especialitzat de manera gratuïta, la major part en el propi hospital on rebien tractament o seguiment.

Segons dades de l’Observatori del Càncer d’AECC, cada any es diagnostiquen en la Comunitat Valenciana 3.524 nous casos de càncer de mama. La incidència d’aquest tumor ha crescut un 5,5 per cent des de 2012.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =