25n
25N
25N

GIRSA presenta uns comptes sanejats amb un benefici de vora 500.000 euros

GIRSA presenta uns comptes sanejats amb un benefici de vora 500.000 euros
22/06/2020 -

L’empresa mixta GIRSA, amb majoria de capital de la Diputació de València i participada per FCC, dedicada a la gestió integral de residus sòlids, ha presentat uns comptes sanejats amb vora 500.000 euros de benefici gràcies, com explica la diputada i presidenta del consell d’administració, Mentxu Balaguer, al control de les despeses i a l’increment de la producció dirigida al benefici social.

La formulació dels comptes va tenir lloc en l’últim consell d’administració i, segons explica la seua presidenta, “la progressió en la millora dels resultats es va iniciar en 2016 fins a arribar a les bones dades presentades en l’últim consell d’administració referides a l’any 2019, amb un augment de les àrees d’actuació dirigides, principalment, a manteniment mediambiental, demostrant que l’empresa està sanejada i és totalment solvent”.

D’aquesta manera cal destacar que des de 2016 s’han duplicat les entrades per tractament i valorització dels residus i s’han triplicat els serveis d’eliminació d’abocadors.

Així mateix s’ha introduït, en aquests últims anys, noves línies d’actuació, com són els manteniments integrals als municipis i els serveis mediambientals (com per exemple les actuacions de neteja de la Muntanyeta dels Sants o la recuperació de platges fluvials), continuant els serveis de neteja i recollida de residus com el principal actiu de l’empresa.

La prioritat són les persones

En el mateix consell d’administració es va informar de les mesures adoptades per fer front a l’estat d’alarma, amb la creació d’un comité de crisi per implementar protocols de treball amb la protecció de les persones com a objectiu prioritari.

Amb Mentxu Balaguer com a presidenta, són membres del Consell d’administració la consellera delegada, vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Mª Josep Amigó, el vicepresident i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, i els diputats Carlos Gil i Rocío Gil.

GIRSA, Gestió Integral de Residus Sòlids S.A., naix l’any 1993 de la mà de la Diputació de València, amb clara vocació de servei als ajuntaments en el sector mediambiental. Amb aquest objecte va desenvolupar un pla provincial que va dotar a la pràctica totalitat de la província de València d’infraestructures adequades per a la gestió de residus urbans.

Des de 1999, l’empresa Foment de Construccions i Contrates, S.A. (FCC), participa en un 49% en el capital social de GIRSA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =