25n
25N
25N

Giner (Cs) insisteix que Ribó i Grezzi "donen explicacions" sobre l'EMT

[es:]El portavoz de Ciudadanos ha insistido en que “no pueden mirar hacia otro lado”El portaveu de Ciutadans ha insistit que “no poden mirar cap a un altre costat”

Giner (Cs) insisteix que Ribó i Grezzi "donen explicacions" sobre l'EMT
16/11/2019 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha insistit que l’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “han de donar totes les explicacions” sobre l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i ha manifestat que “no poden continuar mirant cap a un altre costat”.

Així s’ha pronunciat sobre les “irregularitats en l’EMT”, després que el diari Les Províncies haja publicat que el secretari de l’EMT cobra a través del bufet del cunyat de Ribó segons un contracte signat el mes d’octubre passat.

Giner ha censurat que “l’alcalde de València, Joan Ribó, i els seus còmplices de partit s’han dedicat a col·locar en llocs de privilegi a amics i familiars durant els últims quatre anys”, ha asseverat en un comunicat.

En aquesta línia, el dirigent de Cs ha assegurat que “sembla haver-hi una trama familiar a l’Ajuntament i es demostra, una vegada més, que el lloc de la comissió d’investigació que proposava Cs era en el si del ple del consistori”.

“Estem davant un possible cas d’influències que haurà d’investigar la justícia”, ha afegit el portaveu municipal de Cs, qui també ha demanat que “se separe, d’una banda, la desaparició fa unes setmanes dels quatre milions d’euros de l’EMT i, per un altre, l’enchufisme dels familiars de l’alcalde”.

Finalment, ha insistit que “Ribó i el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, han de donar totes les explicacions i no poden continuar mirant cap a un altre costat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − divuit =