25n
25N
25N

Giner assegura que l'Ajuntament disposa de diners per al pla de reconstrucció proposat per Cs

Giner assegura que l'Ajuntament disposa de diners per al pla de reconstrucció proposat per Cs
27/04/2020 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat aquest dilluns que el consistori “disposa dels diners que necessita” per a dur a terme “el pla de reconstrucció proposat” per aquest grup municipal a la ciutat.

“L’Ajuntament de València té els diners que necessita el pla de reconstrucció proposat per Ciutadans tal com ha quedat demostrat després de l’aprovació en la comissió d’Hisenda de l’informe dels estats d’execució i situació de tresoreria a 31 de març realitzat per la intervenció”, ha assenyalat Giner en aquest sentit.

El representant de Cs s’ha pronunciat d’aquesta manera, en un comunicat, després de la comissió d’Hisenda celebrada aquesta jornada a l’Ajuntament. Així, Fernando Giner ha manifestat que l’informe del Servei Econòmic Pressupostari (SEP) detalla l’estat de cadascuna de les aplicacions pressupostàries.

“Hi ha 45 milions d’euros en el capítol 6 d’inversions” sobre “les quals l’Ajuntament no ha fet ni una gestió per a invertir els diners pressupostats, per la qual cosa s’han de destinar al pla de reconstrucció dissenyat per Cs”, ha ressaltat el portaveu d’aquesta formació.

Així mateix, ha exposat que “en el càlcul realitzat s’han mantingut, malgrat trobar-se gran part d’elles paralitzades, totes les inversions referents amb el cicle integral de l’aigua, l’educació, el programari”, així com “les inversions que reben fons d’altres administracions”.

“L’Ajuntament tenen els fons necessaris per a poder aplicar-se. Falta la voluntat política”, ha asseverat Fernando Giner, que ha considerat que “i això està en mans” de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

El pla de reconstrucció proposat per Ciutadans contempla “una àmplia bateria de mesures” que aquest grup municipal portarà al ple de l’Ajuntament del pròxim dijous amb la finalitat d’impulsar “la reactivació de la ciutat a escala econòmica, social i sanitari”.

Entre aquestes mesures es troba “un ambiciós pla d’ajudes per a autònoms i un ‘plus cultural”, així com “el xec escolar universal per a totes les persones amb fills de 0 a 3 anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria