caixa popular

Gestió dels servicis de lloguer de cicles al jardí del Túria

Gestió dels servicis de lloguer de cicles al jardí del Túria
30/11/2017 -

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ha iniciat hui el tràmit per licitar a través d’un procediment obert i de lliure concurrència la gestió dels servicis de lloguer de cicles al jardí del Túria. Es tracta d’una moció impulsora que busca contractar una empresa que oferisca el servici d’aquests vehicles.

Actualment, el contracte entre l’Ajuntament i l’empresa que ofereix aquest servici està caducat i es dóna la circumstància que s’està oferint aquesta activitat lúdica sense regulació. Per aquest motiu, des de la regidoria s’ha decidit obrir un procediment obert i transparent a través de la lliure concurrència.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat “el compromís del Govern de la Nau per dignificar el jardí del riu –actualment es duu a terme una important rehabilitació en el jardí de Bofill, després d’anys sense cap actuació i de degradació- i per regular de forma adient els diferents usos que es donen en aquest espai tan emblemàtic de la ciutat”.

D’altra banda, la regidoria ha considerat actuar de forma semblant respecte al servici del tren a motor de gasoil que recorre el riu per la part reservada als vianants. Com en el cas anterior, l’empresa ofereix actualment els seus servicis fora de regulació. En aquest cas, donades les queixes que l’Ajuntament ha rebut, per la saturació d’usos que pateix el jardí del riu, i per l’efecte contaminant d’aquest vehicle, la regidoria no obrirà un nou expedient de licitació.

Soriano ha dit també que recentment s’han plantat 23 exemplars de palmera datilera per a reposició de fallades en alineacions i escocells del jardí del Túria en els trams X-XI i sis exemplars en tram II-III. “Continuem endavant amb la campanya de plantació d’arbres arreu de la ciutat”, ha conclòs Soriano.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 18 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris