25n
25N
25N

Gestió Tributària de Gandia rep al diputat d'Hisenda i Innovació Vicent Mascarell

Gestió Tributària de Gandia rep al diputat d'Hisenda i Innovació Vicent Mascarell
26/09/2019 -

El diputat d’Hisenda i Innovació de la Diputació de València, Vicent Mascarell, ha visitat aquesta setmana les oficines de Gestió Tributària de l’ens autonòmic a Gandia. Es tracta d’una de les primeres visites que realitza al territori com a nou diputat, amb l’objectiu de conéixer de primera mà els serveis que està oferint la Diputació.

“Mantenim un dels serveis essencials com és la recaptació dels recursos per tal d’ajudar als ajuntaments a arreplegar els recursos econòmics, que són els que finalment ens possibiliten poder fer polítiques per als ciutadans”, ha explicat el diputat qui ha afegit: “Som conscients que devem estar al territori i mantindre el contacte amb els ciutadans, però també hem d’anar incorporant nous elements de modernització que facen els tràmits més fàcils i àgils per a ells”.

La Diputació realitzarà una renovació per tal de facilitar els recursos públics per als Ajuntaments, agilitzant la burocràcia i facilitant les subvencions per a donar una major autonomia als Ajuntaments. “Gandia, igual que la resta de pobles de la comarca, deuen ser autosuficients per tal de gestionar els recursos propis i els que se’ls puguen derivar. I anem cap a eixa línia de descentralització i de donar una major autonomia perquè la decisió recaiga sobre els mateixos ajuntaments”, ha incidit Mascarell.

Durant la visita, el diputat ha estat acompanyat per l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant i Salvador Gregori, regidor delegat d’Economia i Hisenda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − divuit =