25n
25N
25N

George R.R. Martin desvetla que els llibres tindran un final diferent a la sèrie de 'Joc de trons'

George R.R. Martin desvetla que els llibres tindran un final diferent a la sèrie de 'Joc de trons'
21/05/2019 -

L’escriptor George R.R. Martin ha desvetlat que els dos últims llibres de la saga literària ‘Cançó de Gel i Foc’ tindran un final diferent al de la sèrie de ‘Joc de trons’ perquè es tracta de “mitjans diferents” i alguns personatges que ja estan morts en la sèrie continuen vius en els seus llibres.

La sèrie, basada en la saga fantàstica de George R.R. Martin, es va separar de les novel·les de ‘Cançó de Gel i Foc’ amb la sisena temporada, ja que aleshores els esdeveniments de ‘Joc de trons’ havien aconseguit als últims succeïts en els llibres.

Malgrat que, al principi, en el seu blog dona una titubejant resposta als fans sobre si el final de la sèrie serà igual que el de la seua obra –“Sí. I no. I sí. I no. I sí. I no. I sí”–, l’autor ha recordat després que treballa “en un mitjà diferent que David [Benioff] i Dan [Weiss]”.

“Ells van tindre sis hores per a la temporada final”, ha comentat Martin, qui espera tindre “més de 3000 pàgines de manuscrits” entre els dos llibres restants de la saga, sense por a afegir més “si feren falta més pàgines, capítols i escenes”.

“Hi ha personatges que no han aparegut en la pantalla, o uns altres que van morir en la sèrie però segueixen vius en els llibres”, ha recordat el novel·lista en relació a les diferències que existeixen entre la seua creació i ‘Joc de trons’. “Llibres o sèrie, qual serà el final ‘real’? És una pregunta estúpida”, ha lamentat.

EL FUTUR DE PONENT

A l’escriptor li queden encara dos llibres per a concloure l’extensa: ‘Vents d’hivern’ i ‘Somni de primavera’. Del primer, el propi Martin afirma que està escrivint –“Va molt endarrerit, ho sé, però es farà. No diré quan… però ho acabaré”– i “després vindrà Somni de primavera'”, que posarà final a més de 20 anys de l’aclamada saga fantàstic-èpica.

Així, Martin resol la polèmica entorn del final de l’aclamada ficció televisiva, que s’ha acomiadat deixant un rastre agredolç en els seguidors després de huit anys en antena. No obstant açò, l’univers de ‘Cançó de Gel i Foc’ continuarà: a més dels tres spin-offs que prepara HBO, es rumorea que podria arribar una sèrie centrada en els viatges d’Arya a l’oest de Ponent després del final del personatge en la sèrie.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + un =

museo prehistoria