25n
Orgull
Orgull

Gent Jove d'Aldaia s'uneix al Friday for Future amb un reciclatge de mobiliari

El departament de Joventut municipal (Gent Jove) posa en marxa la seua primera acció per a reduir l’impacte en el canvi climàtic

Gent Jove d'Aldaia s'uneix al Friday for Future amb un reciclatge de mobiliari
10/09/2019 -

Gent Jove posa en marxa un taller de reciclatge de mobiliari emmarcat en la seua adherència al moviment “Friday for future”. Aquesta iniciativa ja ha aconseguit que milions de joves de tot el món isquen al carrer per a protestar contra el canvi climàtic.

El reciclatge de mobiliari amb lones informatives reutilitzades és la primera acció que porta acabe el col·lectiu amb l’objectiu d’ensenyar als joves com cuidar i embellir el seu entorn.

“Que foren conscients de la importància de no generar fem, i si finalment es genera, com reutilitzar-la, però a més afegir, bellesa i aire net al municipi, des de les seues pròpies cases, les seues finestres i balcons” així ho expressava Rocio Parrilla, tècnica de joventut.

Aquesta primera acció va enfocada a reduir la formació de residus, reutilitzant-los i donant-los una nova vida de forma creativa. L’activitat tractava de reutilitzar lones publicitàries de campanyes passades per a reacondicionar 6 que anaven a tirar-se al fem.

“Des del servei de joventut, encara que no siga una de les fórmules utilitzades normalment, no volíem deixar d’imprimir alguna lona informativa, però ens plantejàvem que fer posteriorment amb elles, per a no generar desaprofitaments innecessaris”, explicava Graella.

Aquesta és sol la primera d’algunes de les accions que Gent Jove té preparat per a contribuir a la reducció del canvi climàtic. Tal com expliquen des del departament totes aquestes activitats tindran objectius com educar a minimitzar els desaprofitaments i el fem que generem, generar el menor impacte en el medi ambient o revertir la utilitat d’algun objecte que serà un desaprofitament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =