caixa popular

Ribó: 'Estic convençut que la Generalitat busca les maneres possibles per a posar en marxa la T2'

Ribó: 'Estic convençut que la Generalitat busca les maneres possibles per a posar en marxa la T2'
17/05/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat la importància prioritària del projecte d’habilitació de la T2, la línia de Ferrocarrils de la Generalitat que ha de connectar Natzaret amb el centre urbà. “Es tracta d’una infraestructura prioritària tant per a la ciutat com per a tota l’àrea metropolitana”, ha defés el primer edil.

Ribó ha realitzat aquestes manifestacions a preguntes dels periodistes, en finalitzar l’acte de recepció a les seleccions valencianes de rugbi Sub20 Masculina i Sub18 Femenina, campiones d’Espanya. L’alcalde ha mostrat el seu convenciment que el Consell és coneixedor de la importància d’aquesta línia “que –ha recordat- d’una banda suposa una inversió molt gran que ja està feta; i d’altra banda, permetrà integrar zones de la ciutat d’enorme importància urbana i metropolitana: la Ciutat de la Justícia, una àrea tan important a escala turística, com és la Ciutat de les Arts i les Ciències, i també l’articulació i connexió de barris com Russafa, Natzaret…”. “Per tant, espere, confie i desitge” que s’aconseguisquen les inversions que calen per a posar en marxa la T2, ha assegurat l’alcalde de València.

De fet, Ribó ha mostrat la seua confiança en què “el Consell, si té possibilitats de portar avant l’actuació, ho farà”. I ha recordat que la mobilitat és “un aspecte fonamental”. “Per això –ha afegit- potenciar Ferrocarrils de la Generalitat, introduint aquesta nova línia, en primer lloc articularia molt millor Ferrocarrils en la ciutat de València, i en segon lloc, donaria una mobilitat pública a unes zones que són claus per a la ciutat”.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris