25n
25N
25N

La Generalitat reparteix, des d'aquesta matinada, el material sanitari comprat a la Xina

El material comprat inclou més de tres milions de màscares, 200.000 guants i equips de protecció

La Generalitat reparteix, des d'aquesta matinada, el material sanitari comprat a la Xina
25/03/2020 -

La Generalitat Valenciana va realitzar una inversió d’11 milions d’euros per a la compra de material sanitari que tant demanden els professionals del sector per a poder atendre en condicions òptimes als pacients contagiats per coronavirus. Finalment, ahir, l’avió procedent de la Xina aterrava a Saragossa, passades les 14.00 hores, i, al voltant de les 23.00 hores, arribava al centre logístic de la Comunitat Valenciana.

Un enviament de més de 15 tones que la Generalitat va comprar a la Xina per a proveir als diferents centres de salut del material sanitari de protecció necessari davant aquesta situació que ha colpejat a tot un país. Així, durant aquesta nit i en la matinada de hui, 25 de març, s’ha procedit a la II Fase de l’Operació Ruta de la Seda, que consisteix en el repartiment d’aquest material tant en hospitals, com en residències del territori valencià.

El material sanitari que s’ha comprat inclou 3.800.000 màscares, prop de 5.000 equips de protecció i 200.000 guants. Una vegada confeccionats els lots, Sanitat repartirà el material entre els diferents departaments de salut, però també entre el personal de les brigades de l’Agència d’Emergències.

Així, i per a agilitar aquesta tasca, personal de la Generalitat, en col·laboració amb la Policia Autonòmica, han estat treballant durant aquesta matinada per a la preparació d’aquests lots. El primer comboi eixia, prop de la una de la matinada, carregat de material sanitari per a repartir-ho entre les residències de Castelló.

Per descomptat, el repartiment es prolongarà fins que tots els centres compten amb aquest material. I és que tot esforç és necessari per a véncer la batalla contra el coronavirus i, per descomptat, la prevenció és imprescindible per a frenar l’augment de casos positius en Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 1 =