25n
Orgull
Orgull

La Generalitat rep més de 400 sol·licituds per a instal·lar plantes de plaques fotovoltaiques

La Generalitat rep més de 400 sol·licituds per a instal·lar plantes de plaques fotovoltaiques
04/08/2021 -

La Generalitat ha rebut més de 400 sol·licituds per a instal·lar plantes de plaques fotovoltaiques de menys de 50 megavats, en el que la consellera de Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha considerat com un “boom” d’aquesta mena d’instal·lacions.

Així ho ha explicat Mollà aquest dimecres en una roda de premsa, on ha indicat que aquestes peticions han de passar per tres organismes: un òrgan substantiu en la conselleria d’Economia, i després altres dues en Territori i Medi Ambient. De moment, segons ha indicat Mollà, en el seu àmbit encara no hi ha cap sol·licitud per a estudiar.

La consellera ha considerat que “és evident que hi ha un boom” d’aquesta mena d’energies i que “s’ha de fer ràpid”. En aquest sentit, ha remarcat el decret d’agilitació d’implantació de renovables en la Comunitat Valenciana

Per a Mollà, “hem de protagonitzar la transició energètica”. En aquest sentit, ha apuntat que per a 2030, la Comunitat Valenciana ha de produir 10.000 dels 100.000 megavats que corresponen a Espanya. “Som la comunitat que patirà les conseqüències del canvi climàtic de manera més virulenta i serem els màxims beneficiats d’una transició ecològica, valenta i àgil”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + tretze =