25n
25N
25N

La Generalitat signa l'ordre d'execució de les obres d'ampliació de l'Hospital Clínic de València

Les obres estaran finalitzades íntegrament en un termini d’entre 21 i 23 mesos

La Generalitat signa l'ordre d'execució de les obres d'ampliació de l'Hospital Clínic de València
29/04/2021 -

La comissionada de la Presidència per a la coordinació dels subministraments de la Generalitat enfront de la covid-19, María José Mira, ha signat l’ordre d’execució de les obres d’ampliació de l’hospital Clínic de València, segons han informat fonts de Presidència.

D’aquesta manera, una vegada s’adjudiquen, podrà donar principi la primera fase de les obres d’ampliació del complex hospitalari assistencial, que afecten l’edifici que dóna en l’Avinguda Blasco Ibáñez (antiga Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Agrícola, EUITA). La Generalitat està treballant amb el contractista del projecte d’aquesta fase per a “agilitar al màxim” els terminis d’inici de les obres, segons les mateixes fonts.

Així mateix, han destacat que es manté el calendari previst per a les diferents actuacions de tot el complex, declarades pel Consell d’emergència d’interés general i d’interés públic, per la qual cosa la remodelació i ampliació del centre hospitalari estarà finalitzada íntegrament en un termini d’entre 21 i 23 mesos.

De moment ja s’havien iniciat els treballs previs a la construcció, com són les obres de demolició i fonamentació del carrer Menéndez i Pelayo.

L’ampliació en 40.000 metres quadrats del Clínic de València permetrà, pràcticament, duplicar la capacitat d’hospitalització fins als 966 llits, gairebé el doble de les 495 actuals. A més, incrementarà un 40% el nombre de consultes externes, de 132 a 185 i duplicarà el número d’UCI i de llits de reanimació, de 33 a 66.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =