25n
25N
25N

La Generalitat desinfectarà els elements comuns de la Coma, a Paterna, per a evitar riscos de Covid-19

La Generalitat desinfectarà els elements comuns de la Coma, a Paterna, per a evitar riscos de Covid-19
21/04/2020 -

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Habitatge, desinfectarà els elements comuns del grup d’habitatges públics de la Coma, en la localitat valenciana de Paterna, per a evitar riscos derivats de la Covid-19 i com a mesura de xoc davant la situació d’alarma provocada per aquesta malaltia, segons ha informat l’administració autonòmica en un comunicat.

Així mateix, ha indicat que aquests treballs de desinfecció començaran aquest dimecres i es prolongaran durant diversos dies i ha precisat que se centraran en les zones comunes dels vestíbuls, tant a l’interior com en l’exterior dels edificis atés que les zones lliures ja han sigut tractades per l’Ajuntament de Paterna.

Aquesta actuació la realitzarà la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha). Els treballs que començaran aquest dimecres contemplen la neteja i la desinfecció dels elements comuns d’aquest grup d’habitatge públic.

Davant aquesta situació de crisi sanitària, el citat departament autonòmic ha decidit contractar els serveis d’una empresa especialitzada perquè duga a terme les tasques de neteja i desinfecció, amb un cost de 5.839 euros, ha manifestat la Generalitat.

Igualment, ha detallat que la neteja i desinfecció de passamans, portes, bústies i ascensors es realitzarà amb aplicació manual i amb detergent bactericida clorat. A més, ha ressaltat que s’actuarà en tots els replans de l’escala de cada edifici.

Per a reforçar la desinfecció de les zones interiors comunes en totes les plantes dels edificis i les zones exteriors, s’utilitzarà un producte bactericida-fungicida mitjançant motxilla de pressió manual, ha agregat l’administració autonòmica, que ha indicat que els productes utilitzats no són nocius per a la salut.

“ÚNICA PRECAUCIÓ”

La Generalitat ha exposat també que el dia d’abans d’actuar s’avisarà als veïns que es procedirà a la desinfecció i ha comentat que “l’única precaució” a tindre en compte per part dels residents serà “que procuren no eixir massa dels seus domicilis per a facilitar els treballs”.

La Conselleria d’Habitatge concentra en La Coma un percentatge elevant del parc públic de titularitat de la Generalitat, concretament, 1.163 habitatges distribuïts en 25 edificis, ha explicat l’administració valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + tres =