25n
25N
25N

La Generalitat crea un comité científic per a garantir la Comunitat com a "destinació segura"

La Generalitat crea un comité científic per a garantir la Comunitat com a "destinació segura"
05/05/2020 -

Turisme CV ha posat en marxa un comité tècnic científic per a coordinar i avaluar mesures que permeten revitalitzar el sector a curt i mitjà termini davant la crisi del coronavirus. L’objectiu és garantir la Comunitat Valenciana com a “destinació segura” per a l’activitat turística.

Es tracta d’un grup multidisciplinari d’experts que aportaran la seua experiència per a realitzar informes, anàlisis de deficiències i oportunitats, mesures i protocols i solucions que permeten reactivar el sector “al més prompte possible”, informa la Generalitat en un comunicat.

La primera reunió se celebra aquest dimarts amb la participació del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha cridat a evitar errors que puguen alentir la recuperació d’un sector fonamental per a l’economia, l’ocupació i la imatge de la Comunitat.

Sota aquest prisma, el comité tractarà d’explorar les solucions que es poden aplicar en les destinacions per a reforçar la seua seguretat i que els visitants puguen fer ús d’atractius com les platges “sense cap temor”. També buscarà mesures per a entorns rurals i naturals i per a les experiències que ofereix la Comunitat.

Coordinat pel director d’intel·ligència turística de Turisme, Mario Villar, compta amb experts de l’àmbit universitari, consultoria turística i investigació com Josep Ivars, Fernando Vera, Alberto Galloso, Andrés Pedreño, Pedro Pernías, Leire Bilbao, Mª José Sales o Enrique Bigne. Està format per 16 persones, amb accés directe a informes i documents d’anàlisis.

El grup es dividirà per especialitzacions per a reforçar i individualitzar les investigacions i prioritzar els temes a tractar a cada moment. Comptarà amb l’ajuda d’un equip de tècnics de Turisme CV per a reforçar les seues necessitats i exposar incerteses.

Forma part de l’estratègia de la Generalitat per a avançar en la reactivació, revitalització i recuperació del sector turístic, posicionant a la Comunitat Valenciana com una destinació segura davant la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =