25n
25N
25N

La Generalitat adjudica les obres de finalització del Centre Soci Esportiu i Auditori de Mislata

Amb un pressupost base de licitació de més de 5,4 milions d’euros, el futur complex albergarà una nova piscina coberta i un auditori

La Generalitat adjudica les obres de finalització del Centre Soci Esportiu i Auditori de Mislata
10/05/2019 -

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, va traure a licitació pública fa un mes l’obra d’adequació per a la finalització de les obres del Centre Soci Esportiu i Auditori de Mislata, i aquesta setmana ha tingut lloc l’adjudicació del contracte que partia amb un pressupost base de licitació de 5.471.660,54 euros. Durant el termini de presentació d’ofertes, moltes són les empreses que s’han interessat en el projecte i han visitat la ubicació i l’estat de les obres inconcluses per a poder realitzar una oferta adequada.

L’objecte del contracte que s’acaba d’adjudicar és finalitzar les obres d’aquest complex, que es van paralitzar l’abril de 2012, i que s’emmarcava dins del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, més conegut com a pla PIP.

El complex està situat al costat del Centre Sociocultural La Fàbrica i constarà de dues parts diferenciades. D’una banda, una nova piscina coberta i instal·lacions esportives i, per una altra, un auditori. En la zona esportiva, les obres es van paralitzar quan estava construït el mateix got de la piscina i part de l’estructura de la coberta. Amb aquest nou projecte es finalitzaran la façana i totes les instal·lacions, que inclouran la piscina coberta, 2 gimnasos, 2 aules per a activitats, vestuaris i una sala polivalent. De la part de l’auditori, únicament estava construït part del tancament i la coberta, i les noves obres finalitzaran aqueix tancament, el sòl, l’aïllament tèrmic i les instal·lacions necessàries.

Des de Generalitat afirmen que, després d’adjudicar el contracte i complir tots els tràmits necessaris, les obres de finalització del Centre Soci Esportiu i Auditori de Mislata s’iniciaran ja en els pròxims mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + divuit =