25n
25N
25N

La Generalitat declara 55 festes d'interés turístic en 2019 en la Comunitat Valenciana

La direcció general de Turisme ha concedit 11 distincions d’interés turístic autonòmic, 10 d’interés turístic provincial i 34 d’interés turístic local

Carles Desfilis

La Generalitat declara 55 festes d'interés turístic en 2019 en la Comunitat Valenciana
30/12/2019 -

La Generalitat, a fi de potenciar la promoció de les festes de les tres províncies com a reclam turístic, atorga la declaració de Festa d’Interés Turístic de la Comunitat als certàmens, festes o esdeveniments que se celebren en el territori de Castelló, València i Alacant.

Cal destacar que durant el 2019, a través de Turisme Comunitat Valenciana, s’han tramitat un total de 55 declaracions de festes d’interés turístic en les tres províncies. D’aquestes distincions, 11 ha sigut d’interés turístic autonòmic, 10 distincions d’interés turístic provincial i 34 d’interés turístic local.

Es tracta d’un distintiu que es concedeix a les festes, sempre que aquestes oferisquen una especial rellevància des del punt de vista turístic i suposen una valoració de la cultura i de les tradicions populars valencianes. En aquests casos, els municipis on se celebren poden accedir a l’obtenció de la declaració de Festa d’Interés Turístic de la Comunitat.

L’obtenció d’aquesta distinció honorífica contribueix notablement a la promoció de les festes que se celebren en les tres províncies i resulta indispensable per a l’obtenció de la Declaració de Festa d’Interés Nacional.

Concretament, d’aquestes 55 declaracions, 29 corresponen a la província de València (5 declaracions d’interés turístic autonòmiques, 3 provincials i 21 locals.

A la província de Castelló s’han declarat un total de 12 festes d’interés turístic (5 provincials i 7 d’interés turístic local).

A més, s’han declarat un total de 14 festes com a interés turístic a la província d’Alacant, de les quals 6 són d’interés turístic de la Comunitat Valenciana, 2 són provincials i 6 locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent