25n
Orgull
Orgull

La Generalitat invertirà 640.000 euros a millorar la seguretat i habitabilitat de l'Estació d'Autobusos de València

Les obres duraran sis mesos i la previsió és que s’inicien en la pròxima primavera i acaben a la tardor de l’any que ve

La Generalitat invertirà 640.000 euros a millorar la seguretat i habitabilitat de l'Estació d'Autobusos de València
13/09/2021 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat una inversió de 640.000 euros de la Generalitat per a “millorar les condicions de seguretat i habitabilitat de l’Estació d’Autobusos de València”.

Segons ha explicat el conseller, “fa més de 20 anys que l’Estació d’Autobusos de València necessita reinventar-se i millorar els seus serveis i, ara la Generalitat ha impulsat aquestes obres imprescindibles que començaran a la primavera i acabaran abans de final d’any”.

En aquest sentit ha assenyalat que es realitzaran les obres pertinents per a millorar la il·luminació, els accessos, la neteja, la teulada, “és a dir -ha apuntat Arcadi España- s’efectuarà una actuació integral en tots els elements necessaris per a convertir l’estació en un lloc habitable, adequat i amable”.

Per al titular d’Obres Públiques de la Generalitat, “és molt important aquesta actuació per dues raons, la primera perquè aquesta estació és la porta d’entrada de moltes persones que vénen i se’n van de València i ha d’estar a l’altura de la ciutat”.

A més, ha apuntat, “cal millorar també la mobilitat, aqueixa mobilitat sostenible per la qual tots apostem i que necessita estacions accessibles, fàcils i habitables”.

Així mateix, Arcadi España ha indicat que es tracta d'”una actuació ràpida perquè l’estació necessita adaptar-se i millorar les condicions actuals que no són les adequades, després, en una segona fase, està prevista una actuació més estructural i integral per a la qual es convocarà un concurs d’idees”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + vint =