25n
25N
25N

Gandia se suma al Dia Internacional del Càncer Infantil

Liduvina Gil: “Treballem per a millorar la vida d’aquests xiquets i xiquetes i per a ajudar als familiars a aconseguir torts els recursos necessaris”

Gandia se suma al Dia Internacional del Càncer Infantil
15/02/2021 -

L’Ajuntament de Gandia se suma a la celebració del Dia Internacional del Càncer Infantil que se celebra hui 15 de febrer. Una jornada significativa que pretén sensibilitzar i conscienciar sobre els desafiaments que afronten els infants i adolescents i les seues famílies que afronten aquesta malaltia, així com la necessitat de què tots els xiquets i xiquetes puguen comptar amb un diagnòstic i tractament precís i puntual.

Liduvina Gil ha declarat que “L’Ajuntament de Gandia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia treballem colze a colze per a millorar la vida d’aquests xiquets i xiquetes i per a ajudar als familiars a aconseguir torts els recursos necessaris perquè tots els xiquets i xiquetes desenvolupen el seu potencial”.

En aquest dia tan significatiu, l’Ajuntament de Gandia no s’ha oblidat se suma any darrere any a aquesta jornada commemorativa i ha penjat una banderola al balcó del consistori.

Després de l’acte, Gil ha reivindicat l’esforç necessari per a invertir i contribuir a aquesta causa: “L’Ajuntament de Gandia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia treballem colze a colze per a millorar la vida d’aquests xiquets i xiquetes i per a ajudar als familiars a aconseguir torts els recursos necessaris perquè tots els xiquets i xiquetes desenvolupen tot el seu potencial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =