25n
25N
25N

Gandia reforça el servei telefònic d'atenció primària amb un 'call center'

El 73% dels positius que es produeixen a la comarca són de contagis produïts en casos de contactes socials o familiars

Gandia reforça el servei telefònic d'atenció primària amb un 'call center'
13/11/2020 -

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil ha informat de les principals conclusions que s’extrauen de la reunió mantinguda entre els responsables de Salut Pública i els municipis de l’àrea de salut de Gandia.

La primera de les conclusions és que les dades constaten que durant les últimes quatre setmanes hi ha hagut un augment significatiu dels casos que novament està afectant les persones majors el que repercuteix directament en el nombre d’ingressos.

Quant a l’entorn escolar, Gil ha informat que Gandia està per davall del 4%. “És una bona dada que indica que els centres escolars i formatius són espais que estan sent molt ben controlats”.

D’altra banda, des de Salut Pública s’ha informat que s’estan realitzant més de 4.000 PCR setmanalment i que el 73% dels positius que es produeixen són de contagis produïts en casos de contactes socials o familiars. “Hem de tindre molta cura en aquesta mena de trobades amb amics o familiars. Hem d’intentar mantenir reunions en els grups que siguen de convivents per a evitar que, en cas d’estar contagiats, estenguem la malaltia”.

Sobre les activitats esportives, aquelles que no siguen necessàries durant les dues pròximes setmanes haurien de ser suspeses per a evitar contactes innecessaris. Aquesta recomanació, no inclou aquelles competicions de diversos àmbits que continuen desenvolupant les diferents federacions esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + dotze =