25n
25N
25N

Gandia presenta la XVI campanya de concerts d'intercanvis musicals que es realitzaran a la Marxuquera

Gandia presenta la XVI campanya de concerts d'intercanvis musicals que es realitzaran a la Marxuquera
25/07/2019 -

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, el vicepresident del Grup de Dansa i Rebombori, José Vicente Quiles, i el component de Dolçainers del Grau, Josep Lluís Mendieta, han presentat la XVI campanya de concerts d’intercanvis musicals que es durà a terme el 28 de juliol a les 20.30 a la plaça de l’Ermita a Marxuquera.

Tal com ha explicat Prieto, es pretén que “més que un intercanvi musical, també ho siga cultural, amb les tradicions del nostre patrimoni cultural i identitari, posant en escena un dels marcs incomparables de la ciutat, el districte de Marxuquera. Un paisatge que mai havia acollit una trobada d’aquestes característiques”.

Aquesta festa, convertida ja en tradició del poble, serveix com a prolegomen de les festes patronals que comencen el dia 15 d’agost. En aquesta XVI campanya participaran els Dolçainers del Grau amb la companyia del Grup de Dansa i Rebombori.

“El que pretenem és fer arribar dues coses: d’una banda, la música tradicional valenciana, i per una altra, ensenyar els balls i la indumentària valenciana d’estiu, tant d’home com de dona”, ha assegurat Mendieta.

Amb les seues característiques, faran gaudir a tots aquells que assistisquen als actes culturals. A més, el Grup de Dansa i Rebombori ha destacat que durà a terme sis balls característics de la Comunitat Valenciana com, per exemple, valencianes, jotes… Amb la representació dels balls, es farà una explicació de cadascun d’ells, explicant l’origen del seu nom, on es balla, les seues característiques, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + onze =