25n
25N
25N

Gandia posa en marxa el programa 'Barris Actius. Participa del teu barri'

Gandia posa en marxa el programa 'Barris Actius. Participa del teu barri'
22/11/2019 -

El regidor delegat de Participació Ciutadana, Nahuel González, i el director general de l’àrea, Juanjo Giner, han presentat aquest matí en roda de premsa la iniciativa “Barris Actius. Participa del teu barri”.

Tal com ha explicat Nahuel González, la regidoria de Participació Ciutadana pretén, des de la transversalitat, coordinar, impulsar i donar difusió a totes les activitats que es realitzen als barris de Gandia.
“Són moltes activitats les que es realitzen des de totes les àrees de l’Ajuntament i els col·lectius dels barris. La intenció és implicar la ciutadania perquè participe de forma activa en els Centres Socials”, va declarar González qui també ha recordat que ahir es va aprovar al plenari la constitució de les juntes de districte. “Tenim molta feina per fer entre tots per donar veu i solució als problemes de la ciutadania perquè tinguen una millor vida en l’entorn més proper i per a això utilitzarem tots els recursos municipals, com la UPG, per adaptar els cursos a les demandes dels veïns”.

Per la seua banda, Juanjo Giner, ha explicat que des del departament s’està realitzant un diagnòstic dels recursos i necessitats de cada barri. “Pretenem coordinar totes les activitats que es desenvolupen i donar-les a conéixer impulsant la comunicació a les xarxes socials i mitjançant cartelleria”.

L’altre aspecte que es pretén desenvolupar és oferir activitats que milloren el funcionament de barri i iniciatives que demane cada barriada en coordinació amb les Juntes de Districte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =