25n
25N
25N

Gandia organitza una xarrada el 18 d'octubre sobre adolescents amb TDAH en Secundària

Gandia organitza una xarrada el 18 d'octubre sobre adolescents amb TDAH en Secundària
16/10/2019 -

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada de la presidenta i terapeuta de l’associació Afnadah, Encarna Lloret, i la psicòloga sanitària i terapeuta del col·lectiu, Alba Peiró, ha presentat aquest matí la xarrada que, sota el títol, “Adolescents amb TDAH en secundària”. La conferència s’impartirà el professor d’institut amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat, Aldred Miralles. El divendres 18 d’octubre, a les 19 hores, en Foment AIC.

“Està dirigida a docents, pares, mares i familiars. L’escola o l’institut és l’espai ideal per tal de poder detectar els símptomes del TDAH a temps, que es poden confondre amb altres conductes”, ha assegurat Gil.

Per la seua banda, Lloret ha recordat que el TDAH és el trastorn més invisible, de major prevalença en el món i el que pitjor pronòstic de futur té sense l’atenció correcta. “És això que, des d’Afnadah, tractem el trastorn donant pautes de conducta i intentem donar-lo a conéixer a través de xarrades i altres esdeveniments. L’adolescència és una etapa complicada i amb molts esforços per als joves que tenen TDAH i alguna comorbiditat associada”.

Alguns dels símptomes del TDAH poden sorgir o incrementar-se en adolescents encara que no s’hagueren manifestat durant la infància. “L’increment de les exigències de l’entorn poden fer que el TDAH interferisca de forma més important en la vida de l’adolescent”, ha conclòs Peiró.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 18 =