25n
25N
25N

Gandia es converteix en el municipi amb més subdestins SICTED

Turisme aprova noves incorporacions fins a arribar als 20 municipis que estaran baix el paraigua de sistema gandià

Gandia es converteix en el municipi amb més subdestins SICTED
26/04/2021 -

Gandia es converteix en el municipi amb més subdestins SICTED després que Turisme Generalitat Valenciana haja aprovat la incorporació d’Ador, Alfauir, Alqueria de la Comtessa, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Daimús, Guardamar de la Safor, La Font d’en Carròs, Miramar, Palma de Gandia, Piles, Potries, Real de Gandia, Ròtova, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Xeresa al projecte llançat i posat en marxa la passada legislatura pel departament de Turisme.

En aquests moments, el projecte SICTED de Gandia segueix creixent i es consolida com un dels més importants a la Comunitat Valenciana. En l’actualitat en la destinació de Gandia hi ha 110 serveis turístics distingits i 44 adherits.

Gandia treballa des de 2015 com a destinació de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) l’objectiu principal és assolir un nivell de qualitat homogeni dins d’una destinació, amb millora contínua i unió de sinergies entre els serveis implicats en el segell. Aquest segell de qualitat depén de la Secretaria d’Estat de Turisme i en Comunitat Valenciana es treballa baix el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, totes les empreses i serveis d’aquests municipis que s’incorporen al distintiu, han de complir uns compromisos per obtenir la distinció, consistents en autoavaluacions, formacions, tallers, assistències tècniques, plans de millora, treball en grups de millora i avaluacions que es realitzen de manera contínua al llarg del temps.

Com tots els segells de qualitat es parteix de la base de la millora contínua com a necessitat, però la diferència en el SICTED la marca el treball en grups de millora que és el que fa créixer la destinació en qualitat, finalitat última d’aquest segell.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha qualificat la decisió de Turisme Comunitat Valenciana com “magnífica notícia que consolida a Gandia com un referent dins el turisme de qualitat, ja que cada vegada són més els establiments i serveis que se sumen al projecte” “Només des de la qualitat i la sostenibilitat aconseguirem rellançar el sector turístic després de la pandèmia. Estem davant d’una oportunitat per ampliar l’oferta, lúdica, gastronòmica i esportiva i crec que seguint aquest camí podrem créixer conjuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

museo prehistoria