25n
Orgull
Orgull

Gandia millora l'accessibilitat als punts de bany adaptat

Gandia millora l'accessibilitat als punts de bany adaptat
18/06/2021 -

L’Ajuntament de Gandia ha instal·lat baranes en dos dels tres punts d’accés a les zones de bany adaptat per tal de fer més fàcil l’entrada i eixida a la platja de les persones amb mobilitat reduïda. Aquestes noves baranes s’han instal·lat en els punts de bany accessible coneguts com a Canàries i Manila.

Actualment, la platja de Gandia compta amb el punt de servei situat enfront del carrer Canàries i està previst que el pròxim 1 de juliol estiguen oberts els punts situats davant dels edificis Manila i President.

Cada un d’aquests punts disposen d’aparcament reservat en una zona pròxima a l’entrada, tenen zones d’ombra gratuïtes, cabines WC, dutxa, cadira dutxa i canviador. A més, per facilitar l’accés a la mar, els usuaris disposen d’una cadira amfíbia. Tots els punts compten amb l’atenció dels auxiliars de bany de Creu Roja.

Des del departament de turisme es recorda a les persones interessades a utilitzar aquest servei que, a causa de la situació sanitària, s’ha de realitzar una reserva prèvia telefonant al 96 287 77 88.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − sis =