25n
25N
25N

Gandia acollirà les primeres Jornades sobre aigües potables i residuals a la Safor

Gandia acollirà les primeres Jornades sobre aigües potables i residuals a la Safor
08/10/2019 -

El regidor delegat de Serveis bàsics a la ciutadania, Miguel Ángel Picornell; acompanyat de Miquel Font, director de tusnoticiasdelasafor.com i organitzador de les jornades; Mònica Escandell, responsable de l’empresa CVI (Control de Vertidos Industriales) i coordinadora de la iniciativa; i Javier Grau, director de zona de Bankia, han presentat aquest matí en roda de premsa les primeres Jornades sobre aigües potables i residuals a la Safor que es desenvoluparà a Foment els dies 15 i 16 d’octubre.

Miguel Ángel Picornell ha explicat que el primer dia s’abordarà a l’aigua de consum, mentre que el segon dia els especialistes tractaran les aigües fecals que es produeixen per usos industrials i ciutadans. “És un bon moment per abordar aquesta problemàtica. En aquestes jornades comptarem amb la intervenció de destacades autoritats en la qüestió, representants de les administracions públiques i tècnics en la matèria que no només abordaran els problemes de la gestió de l’aigua sinó que exposaran les possibles solucions”.

Per la seua banda, Miquel Font ha agraït al consistori, Foment i a Bankia com a patrocinador de la jornada, totes les facilitats i la col·laboració prestada per posar en marxa aquestes jornades. “L’aigua és un element important de la nostra història i bàsic per al desenvolupament. La nostra intenció en aquestes jornades és donar eines als empresaris i els tècnics municipals perquè d’una banda, estiguen al dia en la legislació i puguen conéixer les solucions als problemes puntuals que puguen ocórrer”.

Durant la seua intervenció, Mònica Escandell ha explicat el gruix del programa on participaran el Col·legi Farmacèutic, tècnics municipals i representants d’EPSAR, Hidrotec, TECVASA, Global Omnium, Labtecnic, EPSAR, Ambientalia Levante o Acondaqua, entre d’altres.

Escandell ha recalcat durant la seua intervenció que la inscripció en l’activitat és gratuïta però que l’aforament és limitat pel que les persones interessades a participar hauran d’omplir el formulari web amb la major antelació possible a: https://controlvi.com/jornadas- sobre-aigües-potables-i-residuals-a-la-safor /

Finalment, Javier Grau ha explicat que es tracta d’una iniciativa molt interessant per a la comarca i la Comunitat Valenciana. “Esperem que la jornada siga un èxit i des d’ací vull emplaçar a totes les persones interessades a participar i acudisquen a les jornades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =