25n
25N
25N

Gandia inverteix 26.000 euros en la millora dels patis de les escoletes infantils municipals

Gandia inverteix 26.000 euros en la millora dels patis de les escoletes infantils municipals
20/11/2020 -

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, ha visitat aquest matí l’escoleta municipal infantil del Centre històric per a comprovar de primera mà els treballs que s’han realitzat als patis del centre. Aquesta actuació també s’ha realitzat en els centres de “Les Alqueries”, “Dos Campanars” i el Raval amb una inversió total de 26.000 euros.

Tal com ha exclòs l’edil, la intenció de l’executiu és millorar aquests espais, ja que en l’actual situació sanitària “els espais oberts s’han convertit en el lloc perfecte de convivència i de socialització. Els patis escolars poden ser un recurs escolar que fomenten l’autonomia i la llibertat d’actuació dels xiquets i xiquetes” va explicar l’edil qui afegia que l’objectiu està a transformar aquests espais en zones d’experiències i aprenentatge”.

“El compromís d’aquest departament i del govern municipal és continuar implantant serveis innovadors i de qualitat dins del canvi de model pedagògic que la xarxa municipal d’Escoletes està implementant durant aquesta legislatura que segur tindrà un impacte positiu sobre tots els xiquets i xiquetes” va afirmar Fuster.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =