25n
25N
25N

Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja

La mesura s’emmarca dins la marca “Territori Borja” i permetrà reivindicar i difondre d’una manera didàctica i amena, el patrimoni i la història de la ciutat

Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja
04/12/2020 -

El Palau Ducal va acollir ahir la presentació d’una nova iniciativa que es desenvolupa dins de la marca “Territori Borja”. Es tracta de la Ruta virtual dels Borja, una proposta que incorpora les noves tecnologies per convertir-se en “una magnífica excusa per conéixer la nostra història i patrimoni” va explicar durant l’acte el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell als representants el govern municipal i del sector turístic que van assistir a Palau.
La proposta es desenvolupa en el marc de col·laboració amb l’estratègia de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament de productes turístics, juntament amb el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, i s’ha dissenyat per valorar i difondre d’una manera didàctica i amena, el patrimoni i la història de la nostra ciutat.

Per a l’edil, aquesta eina “ens permetrà conéixer les arrels dels Borja a Gandia a través dels personatges Borgians més il·lustres” i ha afegit que “el turisme serà intel·ligent i sostenible o no serà. Hem de ser capaços de construir un relat singular que ens diferencie i que motive els visitants a descobrir Gandia”.
“Estem davant d’una magnífica oportunitat que situa Gandia per davant d’altres municipis a l’hora de reivindicar la família valenciana més important de la història al mateix temps que ampliem i diversifiquem una oferta turística assentada al sol i la platja que ha de buscar nous nínxols de mercat que faciliten la desestacionalització i l’augment de la rendibilitat”.

Finalment, va convidar a la ciutadania al fet que conega “els espais emblemàtics de la ciutat de la Gandia medieval a través de les veus dels seus protagonistes històrics”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 8 =