25n
25N
25N

Gandia finalitza la segona edició de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir atorgant 914.000 euros

Gandia finalitza la segona edició de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir atorgant 914.000 euros
17/05/2021 -

Aquest matí han comparegut, com cada dilluns després de la Junta de Govern Local, Josep Alandete, vicealcalde de Gandia i José Manuel Prieto, coportaveu del govern municipal, per tal d’informar dels principals assumptes tractats.

Així, hui s’han aprovat les últimes 14 ajudes directes Parèntesi del Pla Resistir, corresponents a la segona edició, per valor de 29.000 €. En total, les últlimes 3 setmanes s’han aprovat un total 914.238’50 €, amb una mitjana de pagament de 2-3 dies.

“Estem fent els deures dins el termini i en la forma escaient, pagant a autònoms i xicotets empresaris quan més ho necessiten. Cal recordar, que som dels primers ajuntaments que d’una forma més ràpida hem tramitat, resolt i pagat les ajudes. Satisfacció, per tant de la forma com s’ha desenvolupat també aquesta segona línia Parèntesi i tenim la mateixa esperança per a la tercera i altres línies de reactivació en què treballa el Govern del Serpis i la Generalitat. Tenim la maquinària de l’Ajuntament bolcada en la reactivació econòmica”, ha assegurat Prieto.

Si tenim en compte que el pressupost per a les ajudes Parèntesi Gandia era de 2,7 milions d’euros, aproximadament (1,4 en la primera tanda i 914.000 € en la segona), s’aprofitarà el romanent, al voltant de 300-350.000 €, “per a una tercera edició a partir de la setmana pròxima, on inclourem autònoms i microempreses no beneficiades en les convocatòries anteriors fins a esgotar els diners d’aquest primer Pla Resistir. I tot això, tenint en compte altres línies autonòmiques i locals en marxa, i a l’espera del Pla Resistir Plus de la Generalitat”, ha anunciat Alandete.

D’altra banda, a la Junta de Govern Local s’han aprovat altres assumptes com els convenis de col·laboració amb la Comunitat de Regants per al manteniment i neteja de séquies o amb Proyecto Hombre.

També s’hi ha sol·licitat una subvenció de la campanya de lluita contra el Mosquit tigre 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 5 =