caixa popular

Gandia elimina la zonificació de la zona blava

Gandia elimina la zonificació de la zona blava
26/03/2018 -

La regidora delegada de Trànsit i Mobilitat, Àngels Pérez ha informat aquest matí en roda de premsa sobre dues novetats relatives a l’aplicació de la zona blava.

En primer lloc, l’edil ha informat que després dels primers dies d’aplicació de la iniciativa i haver escoltat les peticions de veïns i comerciants, s’ha eliminat la zonificació dels carrers per convertir-les en zona única. D’aquesta manera, els usuaris que així ho necessiten, podran renovar el seu tiquet d’aparcament passades les dues primeres hores de manera indefinida.
Després de les negociacions amb l’empresa, des de hui ja no cal moure el vehicle i canviar-lo de zona, sinó que es podrà treure el tiquet de nou sense moure el vehicle, facilitant d’aquesta manera la seua utilització.

El segon aspecte que ha destacat Àngels Pérez és que tal com s’havia anunciat en el seu dia, el pagament també es podrà realitzar utilitzant una aplicació mòbil. “La majoria de ciutats d’Espanya tenen aquest sistema de pagament. Gandia no podia quedar-se enrere i també utilitzarà aquest sistema que és més pràctic per als usuaris i adaptat a les noves tecnologies”.

L’aplicació es diu “elparking” i es pot descarregar des del terminal per a les plataformes Android (Google Play) i Apple (AppStore). Una vegada descarregada s’ha de vincular a una targeta bancària, al compte del telèfon o pagament per Paypal.
D’aquesta manera es facilita als usuaris la utilització del sistema ampliar l’horari sense necessitat de desplaçar-se fins al parquímetre per poder finalitzar les gestions que estiguen realitzant.

Un altre avantatge de l’ús de l’App que ha destacat Pérez és que si es finalitza abans del previst, l’aplicació permet la devolució de l’import que no ha estat utilitzat.

Per tal d’informar els usuaris, la regidora de Trànsit i Mobilitat ha explicat que els parquímetres tindran informació de l’App i que s’editarà un fulletó informatiu on s’explicarà el funcionament de la iniciativa.

Finalment, Pérez ha explicat que el termini per a sol·licitar la targeta de resident finalitza el pròxim 31 de març i que el consistori ha rebut prop de 400 sol·licituds. “Ara mateix s’estan revisant totes les peticions. Els veïns que hagen aportat tota la documentació rebran una comunicació del departament de Mobilitat per informar-los sobre quan estarà disponible la targeta. En el cas dels residents que hagen presentat els documents però que no compleixen tots els requisits, es contactarà amb els mateixos per tal de resoldre el problema”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018