25n
25N
25N

Gandia comptarà amb un nou retén de la Policia Local a la platja

Gandia comptarà amb un nou retén de la Policia Local a la platja
18/06/2020 -

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, ha informat que ahir van començar les obres de l’antiga Tourist Info situada a primera línia de la platja de Gandia.
Una actuació programada per a després de l’estiu però que s’ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària de la COVID-19.

Arnau ha explicat que els treballs tindran un procés d’execució ràpid i que aviat els agents que patrullen la platja comptaran amb un nou espai a la seua disposició. “Davant la necessitat d’augmentar els efectius de la platja i per augmentar la seguretat de les persones que acudeixen a aquesta, hem decidit procedir a l’enderroc de l’antic edifici que es trobava en molt mal estat”.

“Tenim les dependències del Moll dels Borja, que durant l’estiu compartim amb agents de la Policia Nacional, però ara necessitem un espai per a albergar el nou dispositiu, ja que duplica el nombre d’agents destinats a la zona. Aquesta iniciativa també ens permetrà ser més àgils i efectius en les nostres actuacions”.

Una vegada finalitzat l’enderroc, s’instal·larà una construcció modular que permetrà instal·lar una oficina d’atenció al ciutadà, a més d’espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant aquesta campanya estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + setze =