25n
Orgull
Orgull

Gandia acull la reunió entre el Director General de Patrimoni Històric i la Fundació per la Restauració

Gandia acull la reunió entre el Director General de Patrimoni Històric i la Fundació per la Restauració
05/09/2019 -

El Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Vicent Pellicer, ha rebut aquest matí la visita de l’abat de la Col·legiata, el senyor Ángel Saneugenio, qui encapçalava la Comissió Permanent de la Fundació per a la Restauració de la Col·legiata.

La visita tenia com a objectiu felicitar el Director General pel seu nomenament, ja que Pellicer és membre de la citada Fundació com assessor històric i artístic de la Col·legiata. El director els ha agraït el detall i expressat la seua satisfacció.

D’altra banda, els membres de la fundació han aprofitat per a exposar la seua preocupació respecte al deteriorament que en molts aspectes pateix la fàbrica de la Seu. Així mateix, la Comissió ha volgut donar compte de la necessitat d’abordar la restauració del campanar, un projecte que ha estat deixant-se de banda des de fa vàries legislatures i que amb el pas del temps es fa més urgent. Per la seua part, Pellicer s’ha compromés a estudiar el projecte i ha manifestat el desig que la Seu de Gandia compte amb un projecte museogràfic que aprope a la ciutadania i als visitants la història del primer temple de Gandia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − catorze =