25n
25N
25N

Jaume Albaráñez i Mónica Alexandra són els nous guanyadors de la 33a Volta a Peu de Quart de Poblet

Jaume Albaráñez i Mónica Alexandra són els nous guanyadors de la 33a Volta a Peu de Quart de Poblet
16/09/2019 -

Per segon any consecutiu, el jove atleta Jaume Albaráñez, actualment en les files del CD Metaesport, es va proclamar el dissabte a la vesprada vencedor en la 33a edició de la Volta a Peu de Quart de Poblet, organitzada pel Club d’Atletisme de Quart de Poblet, equip en la qual Jaume es va iniciar en el món de l’atletisme, i per l’Ajuntament del municipi.

El quarter va recórrer en un temps de 00.28:52 els 8,2 quilòmetres de la carrera, un dels principals esdeveniments esportius de la localitat i una de les proves més consolidades de la província.

Quant a la classificació femenina, Mónica Alexandra Pilco Inga, del “The Kenyan Urban Way” va aconseguir en aquesta edició superar el segon lloc de l’any passat i emportar-se la carrera amb un temps de 00.34:17.

El quarter va compartir el podi de la categoria absoulta amb Gonzalo Martí Lóperez, del Runners Ciutat de València, i amb Carlos López Ruiz, del Triculpelat Alaquàs. Mentre que en la classificació femenina, el segon i tercer lloc van ser per a Leo Brox Martínez, del Ct Rehab Esport Aldaia, i Carol Gómez Sempere, del Patraix Team.

Pel que respecta a equips, es va imposar el Redolat Team de València. Finalment, en categoria local, els vencedors van ser Jaume Albarañez i Rocío Vilaplana Monzó, independent.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, i el regidor d’Esports, Francisco Hidalgo, van assistir a la prova, acompanyats per una nodrida representació de la corporació municipal.

Com cada any, la Volta es va iniciar amb les classificacions de les i els més xicotets, a la qual va seguir la ja tradicional Carrera a Silla de Rodes, organitzada al costat de l’associació Quart sense Barreres (Qusiba).

Malgrat l’alerta roja decretada per al divendres i les previsions de pluja, la carrera va tornar a comptar amb una altíssima participació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 1 =

torrent